Ondernemers – Einde jaars update!

einde jaars update - ondernemers

De week van de updates & plannen! Na de update van de Frietboutique & mijn eigen update delen nu ook een aantal van de andere ondernemers die eerder hun verhalen deelden op MEZpiration hun hoogtepunten van 2016 en de plannen voor 2017!

 Borrelbox

Romee: “ Mijn hoogtepunt van 2016? Deze maand! Druk bezig geweest met het samenstellen van 100 kerstpakketten en er kwamen sowieso veel bestellingen binnen, echt te gek!

In 2017 wil ik me meer focussen op het vergroten van de naamsbekendheid, zodat er een constantere flow komt in aanvragen!”

Moments of light

Anne-Floor: “ Eind oktober is er een nieuwe collectie uitgekomen. Moments to Feel, een lijn met heerlijke Bad & Body producten, showerfoam, a ridiculously romantica Tea Bath Bag (met zeezout & rozenblaadjes) en meer, zeker een hoogtepunt!
Ik ben net moeder geworden, dus mijn les is en wordt balans vinden tussen werk en het moeder zijn.. Een hele uitdaging.

In 2017 wil ik nieuwe collecties uitbrengen, waardoor mensen weer mooie momenten met elkaar kunnen delen of daarbij stilstaan.”

Wanderlicious

Maartje: “ Ik heb weer een hoop mooie reizen gemaakt, waaronder: Carnival in Rio, ANTARCTICA, 5 dagen hiken en kamperen in Torres del Paine Chile. Echt te gek.Daarnaast heb ik enorm genoten van het succes van de events, ‘Do more, have less’. En mijn website is live!
Mijn Lesson learned: Ik kan echt niet meer 40 uur per week voor een baas werken. Ik heb het weer even geprobeerd,maar het is hm niet…

In 2017 worden er natuurlijk weer veel mooie reizen gemaakt en ga ik ook serieus verder met de events. Zin in!”

Andere Chocolade

Siebrigje: “ Ik heb weer heel veel verschillende mensen blij gemaakt Andere Chocolade, dit is toch waar ik het voor doe.

Het afgelopen jaar stond in het teken van veel proberen (naast het chocolade abonnement o.a. een kraamcadeautje, speciale boxen voor de feestdagen, relatiegeschenken). In 2017 wil ik behouden wat goed is en daar op focussen.”

Brandt & Levie

Geert: “ Het slagerijtje van Brandt & Levie in de Houthavens is nu zes dagen per week geopend.
In 2017 zullen er veel nieuwe smaken bij komen, dus kom zeker bij ons langs in de slagerij of houd de website in de gaten!”

Minirockstar

Anne: “ Minirockstar is het afgelopen jaar enorm gegroeid, echt super! De grootste les van 2016 was dat de doorzetter wint! Dit jaar is het assortiment flink uitgebreid en doen we er styling en advies van kinderkamers bij.

In 2017 ga ik Minirockstar samen met een vriendin doen en In februari openen we onze concept store in Utrecht!”

Milan Palma

Milan: “ Het gaat hartstikke goed bij Milan Palma. Er zijn veel nieuwe modellen bijgekomen dit jaar. Extra trots ben ik op de Rucksack, die is erg mooi geworden. Ook werken we met stagiaires van een ambacht school uit Nederland, zodat we aan alle aanvragen kunnen voldoen.

Milan Palma bestaat alweer twee jaar en ik ben dit jaar vader geworden van een zoon! Mijn mooiste ontwerp :-).”

Abbot Kinney’s

Gijs & Jimme: “ Dit jaar stond voornamelijk in het teken van groei, groei & nog eens groei. Zowel op productniveau als op klantniveau hebben we enorme sprongen gemaakt. Internationaal worden we goed ontvangen (Duitsland, België en Scandinavië) en we blijven druk met de innovatie van de producten.

In 2017 blijft de focus liggen op groei, zowel bij bestaande klanten, als verder uitbreiden naar nieuwe landen als UK, Frankrijk en zelfs Spanje! En er staan nieuwe product introducties op de planning… Spannend!”

Icecream Bandits

Ingeborg: “ Hoogtepunten van dit jaar waren de MOM sweaters en de tweede collectie die twee maanden geleden werd geïntroduceerd. Die werden zo goed ontvangen! Ik werd overladen door klanten en retailers die ICECREAM BANDITS wilden hebben. Zo veel positieve reacties, de naaimachines draaiden overuren!

De plannen voor 2017? De productie gaat worden uitbesteed. Te gek, maar ook super spannend. Op deze manier kan ik goed aan alle vraag voldoen. En er staan een hoop andere dingen op stapel, daarvoor moet je ons gewoon in de gaten blijven houden!”

Dutch City Mom

Daisy: “ 2016 heeft mij veel liefde gebracht en heeft mij daarnaast veel geleerd over het ondernemerschap. De geboorte van onze zoon Dex was natuurlijk het allermooiste het afgelopen jaar. Ik heb ontzettend genoten van het verlof waarin ik ook mijn kinderkledinglijn By Storm heb gelanceerd. Na wat tegenslagen staat het en zijn inmiddels de eerste orders al verzonden!

In 2017 ga ik mijn blog weer oppakken, de lijn uit te breiden en ik hoop dat het een groot succes zal worden. En vooral genieten met familie en vrienden, dat blijft het belangrijkst!”

Firma Koos

Anneleen: “ Het hoogtepunt van 2016 was de lancering van de webshop van Firma Koos en het bijbehorende feestje. Superfijn om een idee werkelijkheid te zien worden en dat te vieren met de mensen die daarvoor heel belangrijk zijn. Ik heb de afgelopen maanden geleerd dat het zich uiteindelijk terugbetaald als je je ambitie en dromen najaagt en daar veel tijd en energie in stopt. Ook leerde ik dat je het niet allemaal zelf moet willen doen, samenwerken is leuker en vaak ook productiever!

In 2017 wil ik dus dan ook nog veel meer samenwerken met inspirerende mensen, mijn ambities vasthouden en daar heel hard voor blijven werken. Veel meer mensen moeten Firma Koos leren kennen en vooral de missie achter dit label: mensen die even op een zijspoor zijn beland weer normaal mee laten doen. Zo is Koos!”

Veel succes allemaal in 2017 en vooral genieten!

Wil je de ondernemers volgen het nieuwe jaar? Ze zijn allemaal bijvoorbeeld te vinden op Facebook:
Borrelbox, Icecream Bandits, Wanderlicious, Abbot Kinney’s, Andere Chocolade, Moments of light,

Dutch City Mom, Brandt & Levie, Firma Koos, Minirockstar, Milan Palm.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.