Online fashion inspiratie

online fashion inspiratie

Weer tijd voor wat nieuwe online fashion inspiratie. Vier totaal verschillende webshops, dus laat je inspireren om weer eens ergens anders te kijken voor leuke kleding, schoenen en accessoires!

Shoescribe.com

Een onderdeel van de grote Yoox groep die op het punt staat samen te gaan met Net-a-Porter. Op de webshop kun je zoeken per categorie, maar bijvoorbeeld ook op trend of gelegenheid, zoals zondagmorgen. Shoescribe verkoopt schoenen in het hogere segment van designers als Chloé en Acne Studios en in het lagere segment verkopen ze bijvoorbeeld sneakers van Vans.

Shoescribe deelt op hun blog leuke informatie rondom trends, rode lopers etc. Dus ik zou zeggen lekker even een kijkje nemen en inspiratie op doen!

Designer-vintage.com

Het Nederlandse Designer Vintage is een soort marktplaats waar je designkleding kunt kopen en verkopen. De items worden gecontroleerd op echtheid door experts. De prijzen staan vast, dus er kan niet geboden worden zoals bij marktplaats.

Wanneer je verkoopt via Designer Vintage maak je je eigen boutique aan. Er zijn bekende fashion bloggers die hun kleding verkopen via Designer Vintage. Als koper kun je niet alleen zoeken op categorie, maar ook kijken bij de verschillende boutiques, dus als je een favoriete blogger hebt, is het leuk eens even te kijken of die er tussen staat..

Lekker rondkijken en wie weet vind je net dat item dat al een tijd op je verlanglijstje staat, maar dan voor een wat leukere prijs.

Zenggi.com

Na jaren lang te hebben gewerkt voor het bedrijf Turnover, begon Marian Wigger in 2006 met de webshop Zenggi  waar ze haar eigen label verkoopt. Tijdloze kleding van goede kwaliteit is het uitgangspunt. Hierdoor heb je langer plezier van je kleding en hoef je het niet na één seizoen weg te doen.

Er worden goede basis stukken verkocht, die bijvoorbeeld met een mooie hak en beetje hippe top lang mee kunnen gaan en goed te combineren zijn. Het is niet echt mijn stijl, maar de webshop bestaat inmiddels al 9 jaar, er zijn veel vrouwen die hier wel slagen. Laat je verrassen!

Bylotte.nl

Een echt familie bedrijf. Gestart met een winkel in Nuenen door Marijke Drijvers in 1998. Inmiddels is er een tweede winkel open in Eindhoven die wordt gerund door haar dochter en de echtgenoot van Marijke runt de webshop.

Een leuke frisse webshop met kleding van merken als SEA New York, Closed, 7forallmankind, Kiro by Kim, Iro en nog veel meer! Bekende en onbekendere merken (voor mij in ieder geval : )). En heb je leuke kleding gevonden, kun je er direct je schoenen bij uit zoeken.

Een webshop die zeker het bezoeken waard is en kom je er online niet uit, kun je dus altijd langs een van de winkels.

Wat zijn jouw favoriete webshop? Ben benieuwd!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.