Snoop winkeltje: Papabubble

papabubble

Wie zoet is krijgt…. lekkers!

Ben jij net zo’n zoetekauw als ik? Dan is het tijd om een bezoekje te brengen aan Papabubble!!

HANDMADE LOVE

Wanneer je zoetigheid, creativiteit en leuke mensen combineert, dan is Papabubble, op de Haarlemmerdijk, het resultaat. Met een mix van water, glucose, suiker en heel veel liefde maakt Papabubble handgemaakte en smaakvolle snoepjes in allerlei smaken, kleuren en vormpjes.

Het verhaal achter Papabubble Amsterdam is ‘sweet as candy’. Elf jaar geleden bezochten de toenmalige geliefden Dominik & Marieken Barcelona, om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur in de wereld van architectuur en communicatiewetenschappen.

Op dat moment zijn er twee Australische vrienden bezig om een snoepwinkel te openen in Barcelona. Marieken helpt hen af en toe in de winkel en raakt samen met Dominik langzaam in de ban van suiker.

Op een gegeven moment besluiten de vrienden uit Oz, Dominik en Marieken de zegen en de kennis te geven om een shop in Amsterdam te openen. Ondanks dat ze net hun liefde hebben verbroken, brengen zij wel een gezamenlijke liefde mee terug: Papabubble. Met de hulp van hun vrienden uit Oz wordt Papabubble in Amsterdam een feit.

papabubble papabubble-7

CANDYMEN

Zodra je binnenkomt word je niet alleen vrolijk van de kleuren en geuren, maar vooral van het warme welkom. Terwijl ik nieuwsgierig rondneus, word ik uitgenodigd om mee te kijken hoe Dominik en zijn candy wingman Mario, het snoep aan het rollen en kneden zijn! Bij Papabubble maken ze de candy dagelijks in de shop en je kan live meekijken. Driemaal daags maken zij een batch snoep. Hoe lang het duurt zo’n batch snoep te maken, hangt af van de moeilijkheidsgraad, oftewel de verschillende kleuren, letters of figuurtjes.

Ik ben beland in een snoepparadijs, Mario reikt mij meteen een warm stukje snoep aan, dat goddelijk smaakt! Met eigen ogen zie ik hoe beide heren hun vak verstaan en met plezier uitvoeren. Rollen, kneden, trekken… en repeat.

Ben jij nog op zoek naar een origineel en uniek cadeau voor de feestdagen? Kies je eigen smaak, design en verras jouw vrienden of familie met een lekker cadeau van Papabubble!

Haarlemmerdijk 70, Amsterdam, of check de site!

Shawn

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.