Tiny Library: duurzame ontzorging

Baby Exchangerie

Ondernemen begint in veel gevallen met het ontdekken van een probleem/iets dat beter kan, een oplossing bedenken & het gaan doen. Dit is ook de manier waarom de Tiny Library is geboren. Het idee van Julie ontstond toen ze zelf moeder werd. Wat had ze veel spullen nodig. Speuren, kopen en na een paar maanden stond een groot deel alweer in de opslag. Super zonde, dat moest anders.

De Tiny Library is er voor alle (bijna) ouders die hun baby uitzet bij elkaar moeten gaan zoeken. We kunnen allemaal alles nieuw blijven kopen, we kunnen lijsten blijven afstruinen van verschillende websites om te zien wat we allemaal nodig hebben, maar als je kiest voor het leasen van de baby uitzet, is dit niet meer nodig. De Tiny Library zorgt voor een duurzame manier van ontzorgen. Je least niet alleen je baby uitzet, je kunt ook advies inwinnen over wat je nodig hebt. Super handig toch?!

Die eerste maanden gaat de ontwikkeling van die kleintjes in een razend tempo. Met de Tiny Library wil Julie ervoor zorgen dat je niet onnodig veel spullen in huis haalt.
Ze zorgt ervoor dat je de juiste spullen op het juiste moment in huis hebt. En je least de uitzet, veel duurzamer & goedkoper dan zelf kopen. Geen onnodige belasting van de planeet en je portemonnee. Twee vliegen in 1 klap.

Julie wil met de Tiny Library bijdragen aan de verduurzaming van de babyproducten industrie. Samen met haar partners de stap zetten naar een circulaire economie. Een super mooi streven. Zo kunnen de kleintjes van nu blijven genieten van deze mooie wereld, net als wij.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en de producten die je kunt leasen via de Tiny Library? Neem een kijkje op de website!

Zie jij ergens een ‘probleem’, waar jij de oplossing voor hebt? Waarom niet die sprong in het diepe wagen?! Benieuwd hoe anderen dit hebben gedaan? Er staan al veel inspirerende ondernemersverhalen op MEZpiration, vol tips & tricks.

Foto credits: Tiny Library

Reacties