Dïst plantjes – groen in huis met gemak

Dïst

Houd je van groen, maar heb je geen groene vingers of ken je iemand die wel lekker wat groen in huis kan gebruiken, maar waarbij planten het normaal gesproken niet lang volhouden? Dan zijn de leuke plantjes van Dïst misschien iets voor jou of een leuk cadeau om iemand blij mee te maken!

Dïst biedt een leuke variatie van plantjes die heel gemakkelijk zijn in onderhoud. Alle plantjes worden geweekt en ontworpen door eigenaar Jean-Paul en zijn heel makkelijk in onderhoud.

Groen met gemak

Zo kun je bij Dïst terecht voor bijvoorbeeld airplants. Deze plantjes halen hun voeding uit de lucht en hebben heel weinig verzorging nodig verder. Aan één keer in de twee weken besproeien met een plantenspuit hebben ze al genoeg.

Ook hebben ze super leuke plantjes in lampen en vazen. Het ziet er allemaal te gek uit en nog leuk om te weten: voor de standaarden en al het andere materiaal dat nodig is, wordt  vaak gerecycled materiaal gebruikt.

Nieuwsgierig naar de planten van Dïst? Neem een kijkje op de website! Ze hebben al veel verkooppunten, dus als je het cadeau wit geven, kun je er vast nog eentje op de kop tikken dit weekend!

 

Foto credits: Dïst

Reacties