Handige gadgets om te flexwerken voor ondernemers

flexwerken voor ondernemers

Werken in je favoriete koffiecafé of flexwerkplek voor ondernemers, hartstikke leuk! Maar soms ook een ramp voor je focus. We delen een aantal handige gadgets om te flexwerken. Must haves voor elke ondernemer. De gadgets zijn trouwens ook heel handig op een vaste werkplek.

Flexwerk toolsFlexwerk scherm

Met dit Flexscherm maak je in mum van tijd een beschutte plek om fijn te werken, mét geluidsabsorptie. Ben je klaar met werken? Dan maak je er weer een aktetas van en wandel je er zo mee naar huis. Het scherm is gemaakt van gerecyclede PET-flessen en van vilt.

Je kunt het flexscherm ook gebruiken op je vaste werkplek voor wat extra geluidsabsorptie. Hang ‘m op in de open ruimte of tegen de muur.

Hier vind je Flexwerk scherm Vlinder

Noise cancelling koptelefoon

Je herkent het vast. Je werkt in een café voor wat geroezemoes op de achtergrond, maar rond lunchtijd wordt het ineens drukker. Of na een paar uurtjes kun je jezelf niet meer zo goed focussen als aan het begin van de dag. Even rustig kunnen bellen in het café is ook lastig. Dan is een noise cancelling koptelefoon ideaal.

Wij hebben er ook één van Sony en kunnen niet meer zonder. Goede geluidskwaliteit, lekker comfortabel en heel goede noise cancelling. Al je omgevingsgeluid wordt afgesloten met deze koptelefoon. Zo kun je met focus werken, terwijl je óók van de gezelligheid van het café geniet.

Hier vind je de Sony koptelefoon

Kabeltas

Opladers, kabels, adapters en andere gadgets voor je elektronica: het is altijd weer zoeken. Je baalt ook enorm als je onderweg bent en precies de kabel bent vergeten die je nodig hebt om te werken. Deze handige kabeltas is daarvoor ideaal. Nooit meer kabels in de knoop of een lege laptop!

Check de kabeltasMOYU

Uitwisbaar notitieboekje

Een notitieboekje kan natuurlijk niet ontbreken tijdens het flexwerken. Helemaal mooi als je dan ook nog kan bijdragen aan papierverspilling met een uitwisbaar notitieboekje. De notitieboekjes van Moyu zijn gemaakt van steenpapier. Voor de productie van steenpapier is geen hout en water nodig. We deelden op MEZpiration ook al het ondernemersverhaal van Moyu.

Hier vind je de herschrijfbare boekjes van Moyu

Whiteboard to go

Met deze zelfklevende vellen heb jij altijd een whiteboard bij de hand om je presentatie of meeting te visualiseren en aantekeningen te maken. Ideaal! Een must-have voor elke ondernemer. Marieke gebruikt de Magic Chart vellen ook vaak tijdens haar merkstrategie sessies met klanten voor Bureau MEZpiration.

Hier vind je de Magic Chart whiteboard vellen

Ken jij meer handige gadgets om te flexwerken? We horen het graag!

Reacties