House of Marley – duurzaam geluid

House of Marley

Hoogwaardige producten, waardoor zelfs de laagste reggae bas tot zijn recht komt. Duurzaam geproduceerd. Dat is het uitgangspunt voor House of Marley. Uiteraard geïnspireerd door Bob Marley himself.

Passie is het juiste uitgangspunt om je eigen bedrijf te starten, niet omdat je koste wat het kost wil ondernemen. Bij de ondernemers achter House of Marley zit dit wel goed. Zijn brengen hun passie voor muziek en hun grote inspiratiebron, Bob Marley, samen in hun producten.

Koptelelefoon

De koptelefoons en audiosystemen van House of Marley worden ontwikkelt door echte muziekliefhebbers die aandacht hebben voor ieder detail. Ze maken kwalitatief hoogwaardige producten. Geen enkele bas blijft ongehoord. Hierin speelt de  reggae een belangrijke rol. De bas is de drijvende kracht achter de muziek. De koptelefoons zijn zo gemaakt dat ze zelfs de laagste bas laten horen.

Duurzaamheid

Met Bob Marley als inspiratiebron is buiten hoogwaardige kwaliteit ook duurzaamheid een belangrijk uitgangspunt. Ondernemen met zorg voor onze planeet. De producten van House of Marley worden gemaakt van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen. Zo weken ze met duurzaam, FSC-gecertificeerd hout, biologisch kantoen en recyclebaar aluminium.

1Love.org & Johan Cruijf Foundation

Wanneer je producten van House of Marley koopt, steun je direct 1Love.org, de organisatie van de familie Marley. Een wereldwijde beweging die is gewijd aan de ondersteuning van kinderen, de planeet en vrede.
Naar 1Love.org ondersteunt Hous of Marley ook de Johan Cruijf Foundation. Ze geloven dat muziek mensen met elkaar verbindt en verbroederd. De Johan Cruijf Foundation brengt jeugd in beweging waardoor ze samen kunnen spelen en groeien in hun ontwikkeling.

House of Marley is voor mij het bewijs dat er hele mooie dingen kunnen ontstaan als je iets gaan doen met datgene waar je echt passie voor voelt.

Nieuwsgierig naar hun producten? Check de site!

Steeds meer ondernemers kiezen voor ondernemen op een duurzame manier, allemaal met hun eigen reden en eigen verhaal. Op MEZpiration zijn al veel duurzame ondernemersverhalen te lezen!

Foto credits: Hous of Marley

Reacties