Niet meer denken gewoon doen!

Gewoon doen - MEZpiration

Niet meer denken gewoon doen: Dat is mijn mantra vanaf nu! Een enorme analyticus, wat zeker zijn voordelen heeft, maar het kan ook remmend werken.

Dus toen ik in december besloot dat ik het anders wilde, was dit wel een van de dingen waar ik mezelf continu aan heb herinnerd: Niet meer lang denken, gewoon doen.

De eerste stap is gezet! Mijn eigen blog. Natuurlijk komen er allerlei onzekerheden om de hoek kijken; heb ik wel genoeg om over te schrijven, gaan mensen dit wel leuk vinden.. Tja als ik het niet probeer, kom ik er ook nooit achter. Dus gewoon begonnen!

Naast mijn blog heb ik nog heel veel andere dromen waarmee ik aan de slag wil, wie weet hierover later meer!

Voor nu neem ik jullie graag mee op mijn zoektocht : ) De naam? MEZpiration: Marieke Evelijn Zwagerman (Ik dus) + inspiratie = MEZpiration

MEZpiration is een blog vol inspiratie over ondernemen, ‘blog tops’, liefde, eten, mode en meer. Alles wat ik leuk vind en wat mij als dertiger bezighoudt.

Advies

Mijn eerste advies is wat ik ook mezelf heb voorgehouden: Heb je dromen, dingen waar je al heel lang over nadenkt? Wil je al een tijdje voor jezelf beginnen, de eerste dingen staan al jaren op papier, maar je hebt nog nooit écht die stap durven zetten? Niet meer denken, gewoon doen! Zie waar je uitkomt, denk groot, houd je verwachtingen realistisch en wie weet wat er gebeurt, als je echt je dromen achterna gaat.

Heb jij al eens gewoon gedaan zonder er lang over na te denken? En hoe voelde dat? Ben benieuwd naar jullie verhalen!

Reacties

Een reactie op “Niet meer denken gewoon doen!

  1. Pingback: Fuck-it: Ga voor je droom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.