Nieuwe fase in mijn ondernemersleven! – merkstrategie

merkstrategie

Deze foto is drie jaar geleden gemaakt, toen ik voor mezelf begon. Bizar dat we alweer drie jaar verder zijn.De afgelopen maanden ben ik bezig geweest veranderingen door te voeren, die ik graag even met jullie deel!

Er is veel gebeurd de afgelopen drie jaar, vooral privé veel verdrietige dingen meegemaakt. Dit maakte dat ik alles wat er zakelijk op mijn pad kwam wel prima vond. Niet meer gefocust op wat ik het leukst vind. Me een beetje mee laten varen op de golven van het leven. (jaja ook zeer poëtisch geworden in de loop der jaren ;-)).

Practice what you preach

De afgelopen maanden ontstond steeds meer de drang hier verandering in aan te brengen. Practice what you preach..
Dus terug naar de basis, beginnen bij het begin. Waarom ben ik voor mezelf begonnen? Waar ben ik het aller beste in? En waar kan ik ondernemers goed bij helpen?
Nou het heeft even geduurd, maar ik ben eruit! Ik ga me weer volledig focussen op wat ik het aller leukste vind: Samen met ondernemers bouwen aan een sterk/onderscheidend merk door het ontwikkelen van een heldere merkstrategie.

Merkstrategie

Ondernemers helpen die volgende stap te zetten, een ijzersterk merk creëren vanuit een super sterk fundament, samen met medewerkers en klanten. We gaan voor merken die klaar zijn voor de toekomst. Stabiel in groei. Hier haal ik enorm veel energie uit. Doordat ik goed in staat ben mijn analytische denken te combineren met mijn creatieve brein, kan ik zeggen dat ik hier ook goed in ben.

Socials & site

Mijn site gaat een volledige verandering door. Met mijn nieuwe boodschap, producten en ook veel nieuwe blogs erop. Wat je kunt verwachten op de socials van MEZpiration? Ik ga mijn kennis delen, dus meer tips & tricks over het bouwen van een sterk merk, het creëren van onderscheidend vermogen. Merken die dit goed doen, laat ik graag zien, zeker de merken met een bijzondere boodschap of een te gek ultiem doel.

Live Q&A

En daarnaast wil ik graag live Q&A’s gaan doen op Instagram. Startend vanaf deze maandag. Hierin zal ik je meenemen in mijn eigen ondernemers leven, de keuzes die ik maak en hoe ik ondernemers verder help. Maar ik beantwoord ook heel graag jouw vragen! Dus aarzel niet en leg me vooral al jouw vragen voor op het gebied van merkstrategie en merkontwikkeling (doelgroep, boodschap, onderscheidend vermogen, kernwaarden, klantloyaliteit, herkenbaarheid etc.)
Denk je dat ik jou verder kan helpen met jouw merkstrategie? Laat het me vooral weten. Stuur me even PM!
Let’s (re) build your brand together!

Reacties