Ondernemen in de genen: ILFN & MM

ondernemen in de genen

Een nieuwe ondernemen in de genen, deze keer over de power zusjes Elise en Annic van Wonderen. Dit zijn twee zeer ambitieuze onderneemsters die het land aan het veroveren zijn!

ILFN (ilovefashionnews.nl)

Annic van Wonderen startte ruim 6 jaar geleden de fashion nieuws site I Love Fashion News. Inmiddels is de site uitgegroeid tot de grootste mode nieuws site van Nederland. Ze zorgen iedere dag voor veel nieuwe interessante content, waardoor lezers blijven terugkeren.

De site trekt nu 2,4 miljoen bezoekers per maand. Veelal bereikt via de verschillende social media kanalen. Op Facebook volgen ruim 80.000 mensen ILFN en op Instagram al ruim 31.000.

Annic weet wat ondernemen is en heeft dan ook gekozen voor een, voor mij, nieuwe manier van adverteren. Adverteerders betalen bij ILFN vooraf, fixt prices. Ontzettend stoer eigenlijk, gewoon uitgaan van de kracht van jouw concept, je niet afhankelijk maken van clicks, views of wat dan ook.

MM (modemusthaves.com)

Elise werkte eerst bij Annic als stagiaire, maar koos al snel haar eigen weg. Ze startte in 2011 met Mode Musthaves. En ook dat is een enorm succes! Inmiddels volgen ruim 155.000 mensen Mode Musthaves op Facebook en 123.000 via Instagram.

Op modemusthaves.com kun je de laatste must haves vinden om je kledingkast helemaal up to date te houden. Maar ook je huis blijft helemaal bij de tijd met de woonaccessoires die worden verkocht.

Elise denkt verder dan alleen online, vorig jaar waren de eerste Mode Musthaves pop-up shops midden in Amsterdam een feit. Ze sloot een te gekke deal met Opel. Via modemusthaves.com kun je de Opel ADAM bestellen in verschillende kleuren. Stoer, dit soort dingen, onderscheidend, net even anders willen zijn dan alles wat er al is.

Dat het échte onderneemsters zijn, blijkt ook wel uit alles wat ze doen naast het runnen van ILFN en MM. Ze denken verder, letten goed op waar de behoefte ligt en spelen daar handig op in.

Zo maakte Annic gebruik van alle vragen die ze kreeg over het ondernemen. Ze geeft masterclasses, schreef een boek en startte haar eigen consultancybureau. En kort geleden maakte ze bekent dat ze een ondernemersplatform gaat oprichten. De lancering van The Big Network staat gepland voor komend najaar. Ik heb het boek al een tijdje in huis, dat ga ik maar eens snel lezen!

Voor Elise is het een super spannende week, want zij organiseert zaterdag 16 mei het allereerste mode festival! En er zijn nog een paar tickets beschikbaar, dus je zou er zelf ook nog heen kunnen!

Twee slimme dames die kansen zien en hier op een goede manier op inspelen. Veel mensen zien kansen, maar ze ook daadwerkelijk benutten is iets anders. En nog een hele belangrijke: Ze hadden allebei een droom, hebben ervoor gevochten en zijn uitgegaan van het feit dat het een succes zou worden. Dus geen twijfel, maar gewoon doen!

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.