Rhumaa – duurzaam kunst mode merk

Rhumaa

Weer een mooi duurzaam fashion label uitgelicht! Deze keer gekozen voor Rhumaa. Zij produceren niet alleen op een duurzame manier, maar geven hun merk iets unieks mee door jonge kunstenaars uit Zuid-Afrika een platform te bieden. Daarnaast support je de Rhumaa Stichting met ieder item dat je aanschaf van dit mooie label.

Duurzaam

Alle kleding van Rhumaa wordt met aandacht voor mens en milieu geproduceerd. Hierin gaan zijn op zoek naar partners met dezelfde visie. Ze kiezen voor natuurlijke stoffen en transparante processen. Die duurzaamheid zit hem niet alleen in de productie, maar ze willen ook bijdragen aan een stuk bewustwording. Kleding kopen met een verhaal en geïnteresseerd zijn in waar het vandaan komt. Wie het heeft gemaakt en hoe het hier terecht is gekomen? Daar gaan ze voor.

Kunstenaars

Ze werken samen met getalenteerde kunstenaars uit Afrika. Samen met deze kunstenaars ontwikkelen ze mooie prints en designs, passend bij hun label, die worden gedrukt op duurzame en kwalitatieve stoffen.

Rhumaa Foundation

De Rhumaa Foundation ondersteunt projecten en programma’s in achtergebleven gebieden in Zuid-Afrika die helpen bij de ontwikkeling van kunstenaars en zorgen voor kans op werk. En het mooie is dat jij, als klant, meteen helpt de wereld van deze kunstenaars een beetje mooier te maken, want drie procent van iedere aankoop bij Rhumaa gaat naar de stichting.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in hun online shop of ga langs hun pop-up store, 7 tot 18 maart op de Haarlemmerdijk 41.

Reacties