Snoop winkeltje: Hartje Oost

Hartje Oost Snoop winkeltje

Het blijft zo leuk om de Snoop winkeltjes te bezoeken en de verhalen achter te winkeltjes de horen, want die passen perfect bij MEZpiration! Mensen die niet alleen maar denken, maar vooral doen. Ze durven te gaan voor wat ze écht willen en maken van hun passie hun werk.

Vorige week ben ik langs geweest bij Hartje Oost. Een super leuke Koffieboetiek aan de Javastraat in Amsterdam.

foto3  foto5

Koffieboetiek zegt het al, zowel letterlijk als figuurlijk een Snoop winkeltje. Je kunt hier terecht voor een goede kop koffie met wat lekkers erbij of een goede lunch. Terwijl je op je broodje zit te wachten kun je rond snuffelen en alle mooie sieraden en andere accessoires bekijken of gewoon meteen gaan voor die hele nieuwe outfit.

foto7   foto8

Hartje Oost is een winkeltje waar de passies van Esther en Eline samenkomen. Ze wilden graag voor zichzelf beginnen en zijn op zoek gegaan naar iets dat past bij hun allebei.

Hierdoor is het idee voor Hartje Oost ontstaan. Het brengt Esther haar passie voor eten en Eline haar passie voor mode samen. Maart 2014 was het zover en openden zij hun Koffieboetiek!foto4  foto6

Alles wat ze doen, doen ze met passie en liefde. Alle ingrediënten die worden gebruikt zijn dagvers en komen van lokale leveranciers. De kleding die ze verkopen is vintage, handgemaakt, eerlijk of zelf ontworpen. Ze verkopen het liefst alleen producten met een verhaal.foto10

Hartje Oost is echt een aanrader om eens heerlijk een middag door te brengen en onder het genot van een goede kop koffie en een lekker broodje jezelf of iemand anders op een cadeautje te trakteren!

 

Hier zat je graag hè lieve San! Hoop dat je met me meekijkt van waar je nu bent! Love you & miss you!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.