Snoop winkeltje: All the luck in the world

Snoop winkeltje: All the luck in the world

Een nieuw terugkerend blog: ‘Snoop’ winkeltjes. Van die winkeltjes in kleine straatjes waar je zo heerlijk rond kunt snuffelen (snoop) op zoek naar inspiratie voor je huis, of waar je net wat andere kleding vindt dan in alle grote/ bekende winkels en winkelstraten.

De winkeltjes passen goed bij MEZpiration: Inspireren om je droom/passie achterna te gaan. Dit is namelijk vaak de door oorsprong van dit soort winkeltjes en ze liggen altijd in straatjes waar je normaal gesproken niet snel komt. Ik hoop dat het inspireert om net iets verder te kijken om te vinden wat je zoekt. En uiteraard ook gewoon genieten/snoepen van al het leuks dat er te vinden is in deze ‘Snoop’ winkeltjes!Het eerste Snoop winkeltje is voor mij een bijzondere winkel. Mijn lieve vriendin Sanne was dol op lekker snuffelen op zoek naar leuke hebbedingetjes. We zouden samen al dit soort leuke winkeltjes gaan bezoeken om anderen te inspireren. Samen gaat helaas niet meer. Sanne heeft haar strijd tegen kanker moeten opgeven, nu een maand geleden. Heel verdrietig, maar ik weet zeker dat ze ergens met me mee geniet van de winkels waar ik over ga bloggen. Nu niet met haar, maar voor haar!

Dit weekend ging ik langs bij het laatste winkeltje waar ik samen met Sanne was: All the luck in the world (ATLITW). Ik weet het, heel ironisch, daarom, toeval bestaat niet…

En wat een leuke winkel is dit, met een mooi inspirerend verhaal! Want ATLITW is de droom die waarheid is geworden voor moeder Jane en dochter Nina.

Jane startte met een webshop naast de baan die ze toentertijd had. Ze voelde zich hier zo gelukkig bij, ‘All the luck in the world’. Nina is meteen begonnen met het aanvullen van het bijzondere assortiment door het ontwerpen en maken van sieraden.

In 2012 was het tijd voor het openen van de eerste winkel in Amsterdam en al snel volgde een tweede winkel in Utrecht.

Nina heeft inmiddels geen tijd meer om de sieraden zelf te maken, maar ze ontwerpt nog steeds en samen zorgen moeder en dochter voor een leuk en onderscheidend aanbod. Ze verkopen een aantal grotere merken als ferm living en madam stoltz. Verder verkopen ze veel spullen van kleinere designers.
De winkel staat vol met mooie dingen, echt zo’n winkel waar je hebberig van wordt. Van leuke lampen tot mooie decoratie en van kussens tot plaids.

Net even wat andere spullen dan in de grotere winkels, geen massa productie, maar veel bijzondere met de hand gemaakte spullen! Dus laat je inspireren en ga langs bij All the luck in the world!

NIEUWS:

Vers van de pers: Goed nieuws, rond oktober dit jaar openen de deuren van een derde ATLITW vestiging in Amsterdam Oost! Ik ga zeker kijken, jij ook?

Wat is jouw favoriete Snoop winkeltje? Laat het me weten!

 

Lieve San, hier is ie dan, de eerste. Love you & miss you!

Reacties

Een reactie op “Snoop winkeltje: All the luck in the world

  1. Pingback: Snoop winkeltje: T.I.T.S.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.