X BANK: 180 Nederlandse ontwerpers/ producten onder 1 dak!

X BANK

Morgen, 27 februari, opent X Bank op de Spuistraat haar deuren. Een super leuk en interessant concept!

X BANK laat zien wat voor bijzonder land Nederland eigenlijk is. Zoveel creatieve, innovatieve en ondernemende mensen in zo’n klein landje. Van Nederlandse producten die al jarenlang bestaan en in staat zijn om mee te gaan met de veranderingen en de ontwikkelingen van de tijd, tot een plek waar nieuwe Nederlandse ontwerpers hun producten / kunst kunnen laten zien aan een groot publiek.

Het wordt een plek met voor ieder wat wils. Of je er nou heen gaat om je te vergapen aan prachtige kunst, je te verwonderen over de mooie dingen die we in Nederland maken of je laat gaan en iets moois voor jezelf koopt, het kan allemaal. Van high end tot zeer betaalbaar, van thee tot kunst.

En X BANK gaat niet alleen zorgen voor een winkel-ervaring, maar voegt hier een grote dosis beleving aan toe. Het is niet meer alleen een winkel, het wordt een ervaring en een plek waar je regelmatig terug kunt keren, want X BANK kiest ervoor de collectie regelmatig te veranderen. Ze combineren een ‘winkelconcept’ met exposities van nieuwe, opkomende ontwerpers.

Wat ik bijzonder vind, is dat X BANK een uniek platform is voor alles van Nederlandse bodem. 180 verschillende labels/ontwerpers, samen op één plek. We zijn een lekker ondernemend land en wat ik daar extra leuk aan vind, is dat er heel veel mensen zijn die gewoon durven te gaan voor hun droom, voor iets waar ze écht in geloven. Dat laat X BANK zien, maar ook alle ontwerpers en ondernemers die daar te vinden zijn, tof!

Voor mij reden genoeg om snel een kijkje te nemen en inspiratie op te doen! Zou jij gaan voor een lekker pakje thee of toch voor iets spectaculairders…?

www.xbank.amsterdam

Foto credits: X BANK

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.