Lancering: Sustainable Fashion Gift Card

Sustainable Fashion Gift Card

Een super initiatief, dat we graag met jou delen, vandaag tijdens de start van Fashion Revolution Week wordt de Sustainable Fashion Gift Card officieel gelanceerd.

Sustainable Fashion Gift Card

Een initiatief waarbij al 50 fashion pioniers zijn aangesloten. Samen willen zij laten zien dat het anders kan, samen willen zij ervoor gaan zorgen dat de behoefte om op een duurzamere manier met kleding om te gaan, om vaker duurzame kleding te kopen, gemakkelijker wordt gemaakt. We willen allemaal wel duurzamer, maar doen het vaak nog niet.

Samenwerken

Ik geloof ontzettend in de kracht van samen, zeker wanneer je bezig bent met iets dat nog niet de ‘norm’ is. De Sustainable Fashion Gift Card is voor mij hier het ultieme voorbeeld van. Een hele grote groep ondernemers samengebracht, die allemaal hetzelfde doel voor ogen heeft: het verduurzamen van de fashion industrie. En ik ben er van overtuigd dat je samen veel meer bereikt dan alleen. Samenwerken is de manier om duurzame mode schaalbaar te maken.

De giftcard is dus nu te koop en te verzilveren. En niet alleen bij mooie merken, als Halsduk By Esmee,  Monsak, Ana Dyla en Dom Amsterdam. Maar je kunt er ook ervaringen mee cadeau doen, door bijvoorbeeld een workshop te volgen bij De Steek of advies te krijgen bij stylecoach Joella, van BoomImpress, zo voorkom je die eindeloze miskopen :-). En huren was nog nooit zo makkelijk, zo kun je de giftcard ook verzilveren bij de Spinning Closet.

Draagvlak vergroten

Dat er nog maar veel van dit soort initiatieven en samenwerkingen mogen volgen! Samen draagvlak creëren, duurzame collega’s ook echt zien als duurzame collega’s en samen die veranderingen en die impact groter maken.

Het zijn gekke tijden, maar het dwingt ook tot nadenken, verder kijken en zien dat samenwerken de key is naar bewustwording, naar een groter bereik, het draagvlak vergroten, naar groei & naar het nieuwe ‘normaal’.

Wil je graag iemand een Sustainable Fashion Gift Card cadeau doen? Je koopt ze hier!

Er loopt nu ook een crowdfunding voor de Giftcard. Deze pioniers supporten? Dat doet je hier.

Foto credits: Sustainable Fashion Gift Cards

Reacties