Ondernemen in de genen: Colourful Rebel

colourful rebel inspiratie ondernemen

Een gigant in blog- land! Nog geen 2 jaar geleden startten de tweelingbroers Frank en Bas met Colourful Rebel. Een lifestyle website waar de mannen (en gastbloggers) schrijven over alles waar zij blij van worden; hotspots, fashion, events en meer.

Het is een leuk blog om te volgen vind ik. Ze onderscheiden zich door hun naam waar te maken, Colourful Rebels, gewoon net even anders dan anders. Om te weten wat dat is en of je dat met mij eens bent, gewoon maar even gaan volgen..

Alle volgers worden vanaf moment 1 ondergedompeld in veel verschillende soorten content, waarmee ze een brede doelgroep weten te bereiken. Van blote vrouwen billen, tot reviews over nieuwe restaurants. Daarnaast word je als lezer meegenomen op de mooie reizen die ze maken door middel van prachtige foto’s en vlot geschreven teksten. Maar ze delen ook moeilijkere persoonlijke momenten, waardoor jij je als lezer echt betrokken gaat voelen.

Januari 2014 startten zij met de verkoop van hun kledinglijn. Simpele t-shirts en truien, maar echt Colourful Rebel door teksten ‘Boef’ en ‘Rebel’ op alle kleding, waardoor ze opvallen in het straatbeeld en zich onderscheiden van alles wat er al is. Inmiddels verkopen ze shirts, truien, mutsen en caps voor mannen en vrouwen. Ik kom steeds meer mensen tegen in de stad met een Rebel of Boef shirt aan. Dat moet je als ondernemer toch een super gevoel geven!

Ze hebben zich binnen 2 jaar ontwikkelt tot een sterk merk. Anders dan veel bedrijven zijn zij gestart bij de beleving. Niet zoals je nu veel bedrijven ziet worstelen om ergens nog beleving in te persen, wat vaak krampachtig overkomt en in lang niet alle gevallen lukt.

Ik ben fan en zoals jullie kunnen zien draag ik zelf ook graag mijn Rebel T-shirt. Ik voel me altijd beetje meer ‘rebel’ als ik het shirt aan heb : ). Lekker schijt aan alles en gaan voor je dromen!

Deze broers hebben op de juiste manier gebruik gemaakt van de kracht van internet. Ondernemers puur sang en blijkbaar zit dat dus in de genen : ). Een jaar na de start had Colourful Rebel al 10.000 likes op Facebook, doorgestoomd naar ruim 80.000 op dit moment.

Ik heb dus nog even te gaan.. Maar je ziet als je gewoon lekker jezelf blijft en doet waar je blij van wordt, dat alles mogelijk is!

Wil jij je binnenkort te trotse eigenaar kunnen noemen van je eigen Colourful Rebel t-shirt? Doen dan nu mee aan de actie! Wat te doen?

1. Like MEZpiration.nl

2. Like en deel meteen de post over de actie.

3. Laat onder deze blog achter wat jouw grootste ‘Rebel’ moment is! Wanneer had jij schijt aan alles en ging voor je dromen? Of wie weet ben je daar nu wel mee bezig..

De winnaar wordt 8 mei bekend gemaakt!

 

 

 

Reacties

2 reacties op “Ondernemen in de genen: Colourful Rebel

  1. Pingback: Best gelezen eerste jaar MEZpiration - MEZpiration

  2. Pingback: Ondernemersinspiratie: Colourful Rebel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.