Ondernemersinspiratie… update!

ondernemersinspiratie update

Alweer ruim een halfjaar geleden begon ik met bloggen. In die tijd heb ik al heel wat leuke mensen gesproken voor de Ondernemersinspiratie.
En er kan veel gebeuren in een half jaar, dus heb ik een paar van hen gevraagd voor een korte update!

Veel nieuws van Moments of light, lees hier het blog dat ik eerder schreef over hoe Anne-Floor ging voor haar droom!

Anne-Floor timmert hard aan de weg en een grote wens van haar gaat in vervulling: De collectie van Moments of light is nu ook te vinden bij de Bijenkorf! Heel gaaf!
En Moments gaat internationaal : ), de eerste kaarsen zijn al verstuurd naar het buitenland.

Daarnaast blijft ze druk bezig met de ontwikkeling van haar product. Zo kwam er een nieuw MEZpiration ondernemersinspiratie updatemoment bij, Moment of Gratitude. En heeft ze een toepasselijke moment bedacht voor op het toilet, grappig en effectief : ) De Moment of Shame lucifers zijn nu ook verkrijgbaar!

Half oktober komt ze met een hele nieuwe lijn van kleinere kaarsjes, waarbij de gedichtjes op het glas zitten.
Op 10 & 11 oktober kun je de collectie van Moments bekijken op het NSMBL Festival! Lekker bezig Anne-Floor! Heel veel succes met alles!

En ook met de andere ondernemers gaat het goed! Zo heeft Milan, van Milan Palma, inmiddels al meer dan 100 tassen verkocht en zijn ze bezig met een leuke samenwerking met een lokale winkel waar ze luxe Italiaans leren tassen voor gaan maken. En Alex, van Coffee & Juices, opent eind oktober zijn tweede vestiging! Ik ga zeker even een kijkje nemen, dus foto’s hiervan volgen!

Super leuk om te horen dat het zo goed gaat!

Ik ben zelf natuurlijk ook aan het ondernemen. En ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben. Natuurlijk zit het van tijd tot tijd tegen, zo werkt mijn gezondheid niet mee de laatste maanden, wat het knap lastig maakt af en toe. Het gaat allemaal langzamer dan ik zou willen. FRUSTREREND….
Ik heb weer een stapje terug gedaan, even focussen op mijn gezondheid. Ik blijf uiteraard gewoon doorgaan met MEZpiration, maar zoals jullie misschien hebben gemerkt, blog ik even wat minder frequent.

En ondanks dat mijn gezondheid me in de steek laat, heb ik mijn eerste opdracht voor VLINDER marketing inmiddels afgerond en daar ben ik toch wel erg trots op!

Ondernemen gaat met vallen en opstaan, dat geldt voor iedereen. Gewoon een kwestie van volhouden en in jezelf blijven geloven!

Dus heb je een droom, wil je voor jezelf beginnen? Ik zeg nog steeds: Niet denken, maar doen!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.